Amazing Vidya – Matrícula Runner

Cincs segons, quatre segons, tres segons, dos segons, un… Som-hi! Tria les assignatures, recorda quin era el millor grup, paga l’assegurança… Coi no, que no et queda pressupost! Maleïda quarta matrícula de PSAVC, torna enrere. Què putes merdes?! Ja no hi ha places al grup que volia… Hauré de posar-me les piles aquest quadrimestre.

Segur que coneixes aquesta història. Posaria la mà al foc que també hauràs pensat que els directors creatius de videojocs tan emblemàtics com Fortnite s’han inspirat en aquest únic esdeveniment bianual pels seus battle royale. Una experiència única de traïció, adrenalina i actualitzacions de Windows d’última hora. Ara pots reviure aquesta trepidant aventura en aquest magnífic videojoc programat íntegrament en JavaScript i completament pixelat, al pur estil de la revista. No t’emocionis, que a Distorsió no tenim suficient pressupost per muntar una altra còpia de PUBG. Hem agafat el que teníem més a mà mentre arreglàvem el router del despatx: trexrunner. Això sí, li hem afegit uns sprites de collita pròpia (o no) per adaptar l’experiència al més pur estil UPC.

Prem la fletxa cap amunt per començar i saltar. Prem avall per ajupir-te i demanar compassió a la revisió. Avança a la gent que es pren de debò la carrera i té més mitjana que tu. Però sobretot, compte, que els diners volen!

Espero que hagis gaudit d’aquesta aberrant versió del t-rex-runner. Si us ha agradat el format, espero poder deformar més vidya fent-te reviure grans moments de la carrera. Fins llavors, adéu-siau.

by Albert Azemar i Rovira

PD: Pots trobar el codi original aquí.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.